INSCHRIJVEN

U kunt zich inschrijven voor een rondleiding of informatie aanvragen door te mailen naar kunstisleuk@xs4all.nl  (klik op voorafgaand oranje mailadres en u wordt vanzelf met de email verbonden).

Vermeldt uw adresgegevens, voor welke activiteit en datum u zich wilt inschrijven en het aantal personen.

Ik mail u dan zo spoedig mogelijk terug.

   

Een rondleiding duurt ca. 90 minuten en kost 17,50 euro per persoon (inclusief BTW en administratiekosten) tenzij anders vermeld. De entree tot het museum is niet inbegrepen, maar is voor houders van de Museumkaart veelal gratis.

Na inschrijving ontvangt u een factuur per e-mail. Na betaling van de factuur is uw deelname definitief en ontvangt u een bevestiging, eveneens per e-mail. U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot 10 dagen van tevoren, daarna is annuleren helaas niet meer mogelijk. Wel mag u natuurlijk uw plaats door iemand anders laten innemen.

Het minimum aantal deelnemers is zes, het maximum aantal deelnemers is achttien. Bij te weinig aanmeldingen ontvangt u uiterlijk 5 dagen vooraf bericht per e-mail over het afgelasten van de rondleiding en wordt het door u betaalde bedrag terug gestort.

 

KvK 51772760

BTW-nr. 148078692B02

 

Malevich1 jan2014 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s